Polku Venäjälle

Venäjä-polku toteutetaan kaikissa Akkuna-verkoston oppilaitoksissa. Kaikkien verkostossa mukana olevien oppilaitosten opiskelijat voivat valita Venäjä-polkuunsa opintokokonaisuuksia toisten oppilaitosten tarjonnasta. Venäjä-polku-opintojen laajuus on 15 osp.

Voit kysyä Venäjän vaihtomahdollisuuksista >> oman oppilaitoksesi koordinaattorilta.

Omniasta Venäjälle

Omnia tarjoaa kaikille opiskelijoilleen mahdollisuuden tutustua Venäjään ja opiskella venäjän kieltä Venäjä-polku -opintokokonaisuudessa. Venäjän opinnot antavat matkalaukkuusi eväät pärjätä vaihdossa Venäjällä.

Venäjä-polku sisältää kieliopintoja ja tutustuttaa sinut työelämään, kulttuuriin, tapoihin ja venäläisiin ihmisiin. Opintokokonaisuus sisältää venäjän kielen ja kulttuurin opintoja, minkä lisäksi opintoihin kuuluu perinteisen lähiopetuksen lisäksi mahdollisuus työssäoppimisjaksoon Venäjällä ja viikon mittainen opintomatka Pietariin.

Osa kansainvälisyyspolkua

Venäjä-polku Omniassa on osa laajempaa kansainvälisyyspolkua. Kansainvalisyyspolun opintoihin liittyy kieli- ja kulttuuriopintoja ja kansainvalista toimintaa joko kotimaassa tai ulkomailla. Kansainvälisyyspolku antaa hyvät valmiudet toimia kansainvälisessä työ- ja elinympäristössä.

Polullasi:

  • teet Europassin ansioluettelon ja hakemuksen,
  • tutustut kieleen sekä työ- ja tapakulttuuriin,
  • opit toimimaan ulkomailla uudessa ympäristössä
  • valmistaudut opastamaan Omniaan saapuvia ulkomaalaisia opiskelijoita.
UA-46066552-1